Campionats de Catalunya

Campionats per equips

El Campionat de Catalunya de Curses per Muntanya per equips de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) es va disputar en el marc de la cursa La Cameta Coixa, a Miravet, el 19 de febrer de 2017. La prova, va ser organitzada pel Club Esportiu de Muntanya La Cameta Coixa, on la nostra entitat va participar amb el nom del Club Muntanyenc Monistrolenc*.

*Assoc. Monistrol Running no està federat a la FEEC i estem associats al Club Muntanyenc Monistrolenc.

*A nivell institucional Monistrol Running es diu: Associació d'Atletisme Monistrol.

La cursa absoluta va cobrir una distància de 21 quilòmetres i amb un desnivell positiu aproximat de 1.300 metres. El tret de sortida de la cursa es va donar des del castell templer de Miravet a les 9.30 hores i la meta es va situar, com ja és habitual, al centre del poble.

Els i Les atletes del Monistrol Running:

Senior home: Javier Fernández (19º), Javi Paniello (31º), Ignasi Vilajosana (36º), Xavier Rodríguez (64º), Lluís Descarrega (121º), Oriol Oliver (143º) i Eduard Pérez (225º).

Senior dona: Judit Porredon (16º), Beth Rubio (21º) i Sara Pérez (31º)

Sub-23 home: Eduard Pérez (13º)

Sub-23 dona: Sara Pérez (2º)

Junior home: Juli Vilchez (1º)